logo6

Adresse:

Århusgade 101-103, 2100 København Ø

Kontaktoplysninger: 

Hjemmeside: http://osterbrohuset.kk.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/pages/%C3%98sterbrohuset/1390266034533034?rf=157648077616103

Booking: Christina Holst Johansen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 82205087

Navn på egnet sal:

Sport og dans (herunder omtalt som hallerne)

osterbrohuset2

Beskrivelse af salen:

Der er tale om en meget stor idrætshal delt i to af søjler i midten, der i daglig tale kaldes hallerne. Gulvet er således tegnet op i to baner. Hallerne har højt til loftet, hvide vægge med synlige bjælker og flot lysindfald. Der er plads til 550-600 mennesker i alt. Der kan opstilles en scene på 24 kvm, men al teknik samt tekniker skal medbringes. Tivolis Promenadeorkester benytter hallerne til koncerter. 

Beskrivelse af akustik:

Tilbagemeldingen fra Tivolis Promenadeorkester er, at hallerne er akustisk ok, men ikke fantastiske.

Teknik til rådighed (lys, lyd, samt teknisk mandskab):

Al teknik skal i princippet selv medbringes. Østerbrohuset råder kun over mindre ting.

Back-stage faciliteter (opbevaring/omklædning/toiletforhold):

Der er flere større lokaler i huset, der vil kunne bruges til opbevaring af musikinstrumenter og som solistrum. De skal dog lejes separat. Der er endvidere udmærkede omklædningsfaciliteter, som i en almindelig sportssal, dvs. fælles omklædning for damer og herre med brusekabiner og skabe der kan aflåses.

Publikums kapacitet (antal pladser/komfort):

Se ovenfor. Østerbrohuset råder kun over et begrænset antal stole til publikum, så hvis der skal kunne være mange, skal stolene lejes ind. Der er helt nyrenoverede toiletforhold og en café i foyeren til salen. Adgangsforholdene til salen er handicapvenlige.

Min. nødvendigt mandskab (indluk/vagt/brandvagt):

Indluk står man selv for. Der skal være min. to brandvagter tilstede under hele arrangementet. De skal pga. overenskomst tilbydes 150 kr. pr. time i 4 timer pr. mand.

Billetsalgs varetagelse:

Det står man selv for.

Markedsføring:

Det står man selv for. Ens koncert kan dog evt. markedsføres via Østerbrohusets facebook og hjemmeside.

Pris for leje pr. dag/time på hverdage/weekender:

Leje af sportshallerne i stueetagen beløber sig til 10.000 kr. alene for rummet. Hertil skal så lægges evt. tilkøb såsom borde og stole samt f.eks. lokaler til opbevaring etc. Prislisterne for tilkøb kan ses her: http://osterbrohuset.kk.dk/artikel/priser-og-andet-praktisk. Priserne for leje af øvrige lokaler kan ses her: http://osterbrohuset.kk.dk/artikel/faciliteter

Tilgængelighed (Bedste perioder for leje, samt tidspunkt for booking):

Østerbrohuset er meget anvendt især i vinterhalvåret. Der er derfor bedst mulighed for at booke det i foråret, men man skal være i god tid.

Adgangsforhold:

Nordhavn Station er nærmeste S-togs station i gåafstand, og på Østerbrogade kører 1A og på Jagtvej 8A hele tiden. Parkering mod almindelig p-afgift i området.

Særlige bemærkninger:

Østerbrohuset ligger i en af Københavns gamle remiser. Det er nyistandsat i 2002 og forekommer lyst og moderne. Det er primært et sports- og mødecenter, men bliver også anvendt til udstillinger og koncerter. Der er café i Østerbrohuset. Caféen kan mod betaling stå for bespisningen til arrangementer.