logo6

Adresse:

Drejervej 15-17, 2400 København NV

Kontaktoplysninger: 

Hjemmeside:www.kulturcenter.dk. På hjemmesiden forefindes foto og film, hvor man kan se den relevante sal.

Booking: Finn Jegaard, leder af Københavns Kulturcenter, tlf.: 35310000, mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Navn på egnet sal:

Kultursalen

kulturcenter

Beskrivelse af salen:

Kultursalen er en stor sal med plads til 980 personer i biografopstilling (600 på gulvet og resten på balkonen). Salen indeholder en forhøjet standardscene på 5x10 m, der ikke er særlig dyb. Den kan dog udbygges med løse moduler (arbejdsløn på 450 kr. i timen pr. mand til 2 mænd skal påregnes til dette). Det er en relativt moderne sal. Kultursalen ejes af Pinsekirken. Sjællands Symfoniorkester og NSO har brugt den til klassiske koncerter.

Beskrivelse af akustik:

Fin afbalanceret akustik, hvor man grundet den aflange scene spiller meget i vifte. Sympatisk rum at være i.

Teknik til rådighed (lys, lyd, samt teknisk mandskab):

Der er trådløst internet, lydanlæg, multimedie-projektor med to visninger – en på hver side af væggen over scenen. Til scenen er der standard lys, håndholdt mikrofon el. headset samt en professionel lydtekniker. Der er en særskilt prisliste for lån af de tekniske ydelser der kan ses her: http://www.kulturcenter.dk/modelokaler-av-teknisk/av-og-teknik/

Back-stage faciliteter (opbevaring/omklædning/toiletforhold):

Der er ikke meget plads bag scenen, men der er plads til omklædning og opbevaring af instrumenter i tilstødende baglokaler, der dog skal bookes separat med Finn Jegaard.

Publikums kapacitet (antal pladser/komfort):

Som nævnt er der plads til max. 980 publikummer, men balkonen kan evt. dækkes af et tæppe, så salen virker mindre. Der er tale om en stor men komfortabel og lækker sal, og der er gode toiletfaciliteter.

Min. nødvendigt mandskab (indluk/vagt/brandvagt):

Man skal selv stå for indluk. Der kræves en person til brandvagt til 400 kr. i timen.

Billetsalgs varetagelse:

Det står man selv for

Markedsføring:

Det står man selv for.

Pris for leje pr. dag/time på hverdage/weekender:

Prisen forhandles med Finn Jegaard. Standardprisen er 40.000 kr. pr. dag inkl. lydmand, brandvagt og rengøring, men meget væsentlig prisreduktion kan forhandles ved flere faste bookinger over længere tid.

Tilgængelighed (Bedste perioder for leje, samt tidspunkt for booking):

Kultursalen bruges altid til Pinsekirkens gudstjenester om søndagen til langt ud på eftermiddagen. Salen skal bookes i god tid.

Adgangsforhold:

Københavns Kulturcenter ligger tæt på Nørrebro Station, og bus 5A m.fl. kører hele tiden gennem Nørrebrogade. Der findes 35 P-pladser i gården bag bygningen. Men der er flere større P-pladser i nærheden mod almindelig p-takst.

Særlige bemærkninger:

Der er en café tilknyttet Københavns Kulturcenter. Evt. udskænkning i forbindelse med koncerter aftales med Finn Jegaard.