logo6

Adresse: 

Rentemestervej 76, 2400 København NV

Kontaktoplysninger

Hjemmeside:https://bibliotek.kk.dk/bib.

Booking: Sara Holm Petersen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.., tlf.: 21554089

Navn på egnet sal: 

BIBLIOTEKETS sal

biblioteket

Beskrivelse af salen:

Der er tale om et stort rum med metalliske vægge, højt til loftet og relativt få vinduer. Der kan være 130 personer ved runde borde, 230 personer i stolerækker eller 300 stående personer i salen. Antallet af publikummer, der er plads til, afhænger dog af, hvor stor en scene der skal bygges op. Hvis scenen er meget stor, skal man regne med, at tallet skal nedjusteres. Der er DVD-afspiller, mikrofoner, fleksibel sceneopbygning og et mindre flygel til rådighed.

Beskrivelse af akustik:

Rummet er ganske regulært i rektangulær form med en god og ikke for voldsom akustik. Der er lydmæssigt også plads til et orkester i dette rum. Lidt alternativ fornemmelse i salen i forhold til klassisk musik.

Teknik til rådighed (lys, lyd, samt teknisk mandskab): 

Specifikationer på lyd- og lysudstyr oplyses ved henvendelse.

Back-stage faciliteter (opbevaring/omklædning/toiletforhold): 

Der er et mindre back-stage rum til rådighed (ikke til opbevaring af store instrumenter, snarere solistrum), men ikke andet. I forbindelse med back-stage rummet er der et lille toilet.

Publikums kapacitet (antal pladser/komfort): 

Se ovenfor under beskrivelse. Toiletforholdene er moderne.

Min. nødvendigt mandskab (indluk/vagt/brandvagt): 

Mht. indluk, så er der personale til at lukke publikum ind og ud af hovedindgangen og sende dem op til salen, der ligger på tredje sal.

Billetsalgs varetagelse: 

Det står man selv for.

Markedsføring: 

Markedsføring står man selv for, men man plejer godt at kunne lave en aftale om, at der hænges plakater og flyers op i huset (hvis man selv står for produktionen af disse), og der er en vis mulighed for, at man kan komme med i BIBLIOTEKETS program.

Pris for leje pr. dag/time på hverdage/weekender:

Salen udlejes mandag til fredag på halvdags- eller heldagsbasis. En hel dag fra kl. 8.00 - 22.00 koster 8.000 kr. En halv dag fra kl. 8.00 - 13.00 eller 13.00-22.00 koster 4.000 kr.

Lørdag og søndag udlejes salen på heldagsbasis, der svarer til åbningstiden: En hel dag fra kl. 8.00 - 15.00 koster 6.000 kr.

Efter særlig aftale er der mulighed for at leje salen uden for åbningstiden. Der beregnes en tillægspris, når anvendelsestidspunktet ligger uden for almindelig åbningstid.

OBS! Der er tale om et kulturhus og derfor tale om begrænsede åbningstider.

Tilgængelighed (Bedste perioder for leje, samt tidspunkt for booking):

Salen skal bookes i god tid, da den er meget anvendt.

Adgangsforhold:

5A og 350S kører til Hulgaards Plads, hvorfra man kan gå til Rentemestervej. Parkering i området til almindelig p-takst.

Særlige bemærkninger:

BIBLIOTEKET Rentemestervej er et moderne byggeri med café, hvorfra mad til arrangementet kan bookes, men det er primært et bibliotek. Salen ligger lidt gemt på 3. sal i byggeriet. Der er rulletrappe og elevator.